Főoldal

Összesített adatok megjelenítése

Az EPER-PRTR Magyarország honlap ezen funkciójának feladata, hogy a két EPER adatszolgáltatás során az EU felé jelentett formával és tartalommal analóg módon, de a Magyarországon használatos terminológiában – azaz az egységes környezethasználati engedélyezési eljárásnak megfelelő IPPC kód szerinti bontásban és ennek megfelelően használt fogalom-megjelölésekkel – mutassa be az összesített adatokat Magyarországra, illetve a nagyobb területi egységekre vonatkozóan.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az összesített adatbázisban kerekítést alkalmaz a program. Így fordulhat elő az, hogy például az 1,53 kg/év tényleges, telephelyi kibocsátási adat helyett az összesítésben 2 kg/év szerepel.

A példák az EPER2001 adatbázisból származnak. Az EPER2004 adatbázis hasonló elvekre, struktúrára épül, ezért az itt leírtak mindkét adatbázisban való keresésre egyaránt vonatkoznak.

  1. A honlap EPER adatbázisok / Keresés az EPER2001/2004 adatbázisban - Összesítések című menüpontjára, majd az “Összesített adatok” feliratú képre kattintva egy új ablakban a Választható területek kijelölésére szolgáló panel jelenik meg a képernyőn:

A kép teljes méretben megtekinthető egy új ablakban

1. ábra – A választható területek kijelölésére szolgáló panel
(Kattintson a képre a nagyobb változat mehtekintéséhez!)

Tovább >>

E-mail a webmesternek.